Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat

A contadora.hu web-site a CONTADORA Kft. szellemi tulajdona.

Copyright

A CONTADORA Kft. írásbeli engedélyének birtokában nem kereskedelmi célra csak abban az esetben másolható, tehető közzé vagy továbbitható, amennyiben az itt található védjegy és szerzői jogra vonatkozó kitétel minden példányon megtalálható. Kereskedelmi célú felhasználás esetére az adott szerzödés vonatkozik. Ezen web-site bármely részének is bárki által engedély nélküli történő másolása, közzététele vagy továbbitása Magyarország, az Europai Unió és az Egyesült Államok valamint más országok szerzöi jogi törvényének megsértését jelenti.

Tartalom

A weboldalainkon megjelenö anyagokkal megkiséreljük a naprakész és legpontosabb tájékoztatást nyujtani, azonban óhatatlanul elöfordulhatnak hibák. Az itt megjelenö információkra vonatkozóan semmiféle garanciát nem vállalunk, azok a kapott formában jelennek meg. A CONTADORA Kft. fenntartja a jogot, hogy mindenféle előzetes tájékoztatás és kötelezettség vállalás nélkül bármikor módositsa vagy abbahagyja az általa nyújtott szolgáltásokat.

  • A weboldalon sok hivatkozás található, melyek külső weboldalakra vezetnek, melyeket olyan harmadik fél tart karban és üzemeltet, akik kivül esnek a CONTADORA Kft. érdekeltségi köréből és amiért semmiképpen sem felel.

Látogatás azonosítás

Az anonim látogatóazonosító (cookie) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg.

A hálózat világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosításhoz azért fordulnak a szolgáltatók, hogy egyfelől többet tudhassanak meg az ügyfelek információhasználati szokásairól abból a célból, hogy tovább javíthassák szolgáltatásaik színvonalát, illetve másfelől kínálhassák ügyfeleiknek a testreszabási lehetőségeket.

Amennyiben nem szeretné, hogy ilyen azonosító jel kerüljön az Ön számítógépére, módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedei azonosítójel elhelyezését az Ön gépére. Ebben az esetben a legtöbb szolgáltatásunkat ugyanúgy igénybe veheti, de bizonyos esetekben (például a testreszabott megoldásokat kínáló oldalainkon) nem tudjuk igényeinek figyelembe vételével a legteljesebb mértékben kiszolgálni Önt.

Naplózás

A webes szolgáltatások során keletkező naplóállományok (logfile-ok) elemzése több szempontból is hasznos információkat nyújt- a szolgáltatók számára. A naplóállományokban a szolgáltatást végző szerverek a látogatók által küldött kérésekről olyan adatokat rögzítenek, mint a kérést küldő számítógép dinamikus IP-címe, a használt böngésző típusa, a kérés ideje, a kért oldal címe stb. Az ilyen információk személyes azonosítására nem alkalmasak. Ezeket az adatokat trendelemzésekhez, oldalstatisztikák készítéséhez, a szolgáltatások adminisztrálásához, a látogatók \"mozgásának\" elemzéséhez használjuk fel, melyek szolgáltatásaink színvonalának emeléséhez segíthetnek hozzá. Az így nyert adatsorokat személyes azonosításra alkalmas, más forrásból származó információkkal nem kapcsoljuk össze.

Más oldalakra átnyúló adatátvitelt

A CONTADORA KFT. oldalain utalások, ugrópontok találhatók más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a CONTADORA KFT.-nek semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

Érvényesség

Jelen Nyilatkozat csak a CONTADORA KFT. szolgáltatásegyüttesbe tartozó oldalakra érvényes.